Cateringbeheerder

  • Detachering
  • Branche Catering
  • max. € 55 per uur
  • In Gelderland
  • Reageren vóór 30-10-2025 (04:00)

De functie

Organisatie Werkzaak RivierenlandWerkzaak begeleidt mensen bij het vinden en behouden van werk. Wij versterken werkzoekenden, medewerkers en werkgevers bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten. Kom je bij Werkzaak Rivierenland werken dan bouw je mee aan de organisatie! De werksfeer bepaal je met elkaar. Je talenten worden ingezet en ontwikkeld én je krijgt de ruimte om bij te dragen aan continu verbeteren en innoveren van onze dienstverlening.

OpdrachtJe werkt op locatie in Tiel. Bij afwezigheid van collega’s kan het voorkomen dat je incidenteel in Geldermalsen werkt. Op deze locaties leren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Denk aan koken, schoonmaken en gasten helpen. Ze leren in de praktijk én krijgen soms opleidingen. Het doel is dat ze na 6 maanden tot 2 jaar klaar zijn voor een baan bij een andere werkgever.

Als Cateringbeheerder:

  • Stuur je het team aan en zorg je voor een goede werkdag.
  • Bespreek je ’s ochtends de planning met collega’s.
  • Bepaal je het menu en stel je leerdoelen op.
  • Begeleid je medewerkers tijdens hun werkzaamheden.
  • Werk je volgens de HACCP-regels.
  • Doe je bestellingen en zorg je dat alles op voorraad is.
  • Eindig je de dag met schoonmaak en voorbereidingen voor morgen.

Competenties– Aanpassingsvermogen;
– Klantgericht;
– Motiveren;
– Leidinggeven / delegeren;
– Plannen en organiseren;
– Overtuigen;
– Uitdrukkingsvaardigheid (mondeling);
– Resultaatgericht werken.

Benodigd aantal professionals1.

FunctieschaalDeze functie is ingedeeld in functieschaal € 55,- per uur. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisenMaximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

WerkdagenDe opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma t/m vrij.
Is hybride werken mogelijk: Nee.

Vereiste Kwalificaties

    1. Beschikbaar per 1 augustus 2025 voor 30 tot 36 uur per week, gedurende de gehele opdracht;
    1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;
    1. Aantoonbare werkervaring als leermeester;
    1. Aantoonbare werkervaring met HACCP.
    1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
    1. Aantoonbare kennis van HACCP.
    1. Aantoonbare afgeronde horeca-opleiding op minimaal mbo niveau;
    1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;

Is deze opdracht wat voor jou?
Zo werkt Bumper!

  1. Zoek eerst jouw droombaan: Begin met het vinden van die ene baan die jou écht aanspreekt. Heb je jouw ideale vacature gevonden? Vul dan je gegevens in, zodat we je beter leren kennen en verder aan de slag kunnen gaan.
  2. Wij maken een match: We nemen jouw profiel grondig door en kijken of er een perfecte match is met de vacature die jij hebt gekozen. Zo zorgen we ervoor dat je een serieuze kans maakt.
  3. CV & Motivatie: Lijkt alles goed te passen? Dan vragen we je om je CV en motivatiebrief een laatste update te geven. Geen zorgen, we ondersteunen je hierbij waar nodig, zodat je sterk voor de dag komt.
  4. Plaatsing: Is er een match en ben je geplaatst? Gefeliciteerd! Binnen 14 dagen na getekende urenstaat ontvang je de beloning die je verdient!